CONSULTANCY

Logistiek en Supply Chain gerelateerd advies

Consultancy

Logistiek en Supply Chain gerelateerd advies
Supply chain management is niet meer weg te denken uit de hedendaagse organisatie. Met de steeds doorgaande ontwikkelingen wordt het voor bedrijven steeds complexer om bij te blijven en de juiste kennis in huis te hebben. Ordinatio kan uw bedrijf hierin ondersteunen. Onze ervaren consultants kunnen u helpen het hoofd te bieden aan (ingewikkelde) vraagstukken en toepassen van nieuwe ontwikkelingen.

U kunt bij Ordinatio terecht voor supply chain gerelateerd advies, begeleiding van (implementatie) projecten en ontwikkeling van maatwerk software. Wilt u weten wat Ordinatio voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op. Misschien is het interessant voor uw bedrijf om eens vrijblijvend te brainstormen met enkele van onze mensen.

We kunnen onze problemen niet oplossen met dezelfde gedachten die we gebruikten toen we ze creëerden.”

Albert Einstein

Wilt u een onafhankelijke frisse blik, wilt u nadenken over verbetering, nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek.
Nieuws

Communicatie binnen een organisatie

Communicatie, misschien wel een van de belangrijkste elementen binnen samenwerking en het leiden van een organisatie. Welke middelen ons ook ter beschikking staan, vaak zit hier de crux van conflicten en issues. Gytha Heins schreef onlangs een artikel waarin ze zei...

Lees meer

WILT U WETEN WAT HET STRATEGISCH PARTNERSCHAP VOOR U KAN BETEKENEN?

 
Klik voor meer info
NEEM CONTACT OP
Postbus 3112
5203 DC 's-Hertogenbosch

STUUR EEN BERICHT