INTERIM

Operationele invulling van tijdelijke functies

Interim

Operationele invulling van tijdelijke functies
Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling van een management positie, neem dan eens contact op met Ordinatio. Heeft u op korte termijn een functie in te vullen vanwege het wegvallen van één van uw managers of voor tijdelijke overbrugging dan kan Ordiantio u een passende oplossing bieden.

Heeft een (complex) change management project, dan kunnen onze consultants u wellicht ondersteunen en op interim basis de veranderingen begeleiden.

Wilt u weten wat Ordinatio voor u kan betekenen, of wilt u eens praten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Management gaat over het overtuigen van mensen om dingen te doen die ze niet willen doen, terwijl leiderschap gaat over mensen inspireren om dingen te doen waarvan ze dachten dat ze dat niet zouden kunnen.

Steve Jobs

Wilt u een onafhankelijke frisse blik, wilt u nadenken over verbetering, nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek.
Nieuws

Communicatie binnen een organisatie

Communicatie, misschien wel een van de belangrijkste elementen binnen samenwerking en het leiden van een organisatie. Welke middelen ons ook ter beschikking staan, vaak zit hier de crux van conflicten en issues. Gytha Heins schreef onlangs een artikel waarin ze zei...

Lees meer

WILT U WETEN WAT HET STRATEGISCH PARTNERSCHAP VOOR U KAN BETEKENEN?

 
Klik voor meer info
NEEM CONTACT OP
Postbus 3112
5203 DC 's-Hertogenbosch

STUUR EEN BERICHT