partners

Lift mee op ons gezamenlijk succes!

Nulogy drijft het Perfect Order Network ™ aan, een verenigd platform dat merken en leveranciers met elkaar verbindt om productervaringen op maat te bieden voor consumenten over de hele wereld. De cloudgebaseerde oplossingen van Nulogy maken gebruik van power order, interconnectiviteit en data-intelligentie die nodig zijn om het proces van aanpassing van het laatste-mijl-product te orkestreren. Het platform verdrijft afval op een wereldwijde schaal en helpt bij het bouwen van winstgevende en duurzame toeleveringsketens.

COAS Software Systems – Al meer dan 30 jaar maak COAS Software Systems complexe applicaties die wereldwijd gebruikt worden. Het in 1987 opgerichte bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke niche speler in de markt van kennisintensieve maatwerk oplossingen in de logistiek, mobiliteit, verhuur en voedingsmiddelen industrie. Hierbij bedienen we zowel startups als multinationals in binnen- en buitenland.

Strategisch partner

Lift mee op ons gezamenlijk succes!

Bent u als toeleverancier actief in een fluctuerende markt, of bent u op zoek naar een partner met wie u samen uw groei wilt kunnen realiseren, dan bent u bij Ordinatio aan het juiste adres. Door de verscheidenheid aan professionals zijn wij in staat om met u een strategische samenwerking aan te gaan die voor beide partijen een win-win situatie creëert.

Strategisch partnership is een Ordinatio maatproduct waarbij wij altijd samen met onze partners zoeken naar de optimale samenstelling en commerciële doelstellingen.

“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.”

Henry Ford

Wilt u een onafhankelijke frisse blik, wilt u nadenken over verbetering, nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek.

Nieuws

Communicatie binnen een organisatie

Communicatie, misschien wel een van de belangrijkste elementen binnen samenwerking en het leiden van een organisatie. Welke middelen ons ook ter beschikking staan, vaak zit hier de crux van conflicten en issues. Gytha Heins schreef onlangs een artikel waarin ze zei...

Lees meer
<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

NEEM CONTACT OP

Postbus 3112
5203 DC ‘s-Hertogenbosch

STUUR EEN BERICHT