PROJECT MANAGEMENT

Detacheren van ervaren project managers

Project Management

Detacheren van ervaren project managers
Heeft u een supply chain gerelateerd project, maar niet de juiste project manager, neem dan contact op met Ordinatio. Of het nu gaat om supply chain projecten, (interne) logistieke projecten of projecten in uw warehouse, de consultants/project managers van Ordinatio helpen u deze projecten tot een goed einde te brengen.

Door de jarenlange ervaring van onze consultants, als ook de brede kennis binnen Ordinatio, kunnen wij u een passende oplossing bieden en hebben onze mensen ook een intern netwerk om mogelijkerwijs op terug te vallen. U haalt dus meer dan alleen een project manager in huis.

Wilt u weten wat Ordinatio voor u kan betekenen, of wilt u eens praten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.”

Henry Ford

Wilt u een onafhankelijke frisse blik, wilt u nadenken over verbetering, nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek.
Nieuws

Communicatie binnen een organisatie

Communicatie, misschien wel een van de belangrijkste elementen binnen samenwerking en het leiden van een organisatie. Welke middelen ons ook ter beschikking staan, vaak zit hier de crux van conflicten en issues. Gytha Heins schreef onlangs een artikel waarin ze zei...

Lees meer

WILT U WETEN WAT HET STRATEGISCH PARTNERSCHAP VOOR U KAN BETEKENEN?

 
Klik voor meer info
NEEM CONTACT OP
Postbus 3112
5203 DC 's-Hertogenbosch

STUUR EEN BERICHT